





















































Villa Ortaç 4,
Kalkan Bezirgan bölgesinde özel yüzme havuzlu yemyeşil doğa içerisine konumlandırılmış kiralık tatil villasıdır. Kiralık Villa Ortaç 4, muhafazakar villalar, balayı villaları, jakuzili villalar ve doğa içerisindeki villalar kategorisinde yer almaktadır. 2 yatak odalı 5 kişi konaklama olanağına sahiptir. Villamız modern ve konforlu şekilde dizayn edilmiş siz değerli misafirlerimiz için özenle tasarlanmıştır. Villamız mutfak kısmında misafirlerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tüm mutfak araç gereçleri bulunmaktadır. Bölgenin doğal yapısına nazır bir manzara ile huzurlu bir tatil imkanı sunan Villa Ortaç 4, muhafazakar aileler ve arkadaş grupları için ideal seçenekler arasındadır.
Sadece size özel havuzlu villada tatil fırsatı sunan villamızın, denize uzaklığı yaklaşık 12 km’dir.
Not: Villamızda minimum kiralama 4 gecedir. 5 gece altındaki konaklamalarda ekstra 1000 TL temizlik ücreti talep edilmektedir.
Hasar Depozitosu:
Villaya girişte 2000 TL nakit hasar depozitosu alınmaktadır. Villada hasar, zayi, kırık vb. gibi durumlar oluşmaması durumunda bu bedel çıkış gününde iade edilmektedir.
Giriş ve Çıkış Saatleri:
Tüm Villalarımıza giriş saati öğleden sonra 16:00 olup, çıkış saati ise sabah 10:00'dır. Villalarımızın temizliklerinin yanı sıra, gerekli kontrollerinin de yapılıp, eksiklerinin tamamlanması sebebi ile bu saatlere uymak gerekliliği, villa misafirlerimizden önemle rica olunur.
Temizlik ve Bakım:
Villamız size temiz bir şekilde teslim edilmektedir. Personel haftada 1 defa temizlik yapar. Ekstra temizlik istediğiniz takdirde villamıza bakan görevliler tarafından temizlik, yeni çarşaf, yastık kılıfı vs. ücrete tabii olarak yapılır. Bu ücret villaya göre değişiklik göstermektedir.
Konum:
Kalkan ve çevre köyleri, coğrafi yapısı bakımından dağ yamaçlarına konumlanmış yerleşim birimlerinden oluşmaktadır. Bu nedenle villalara ulaşım sırasında yokuş yollar ve stabilize (toprak) yollar bulunmaktadır. (Bu not sadece bu villa ile ilgili değildir. Tüm villaların bilgilerinde yazmaktadır.)
Not: Doğa içerisinde yer alan tüm villalarımızda düzenli olarak ilaçlama yapılmaktadır. Buna rağmen çevrede; kelebek, böcek, sinek, haşere türü hayvanların bulunma ihtimali maalesef vardır. Herhangi bir mağduriyet yaşamamanız adına yanınızda koruyucu vücut spreyi getirmenizi tavsiye ederiz.(Bu not sadece bu villa ile ilgili değildir. Doğa içerisinde konuma sahip olan tüm villaların bilgilerinde yazmaktadır.)
Not: Havuzu korunaklı villalarımızda sizlere %100 görünmeme garantisi verememekteyiz. Bu villalarımızda her zaman %5 sakınma payı mevcuttur.
- 1 Çift Kişilik Yatak
- Jakuzi
- 1 Banyo/WC
- 1 TV
- 2 Komodin
- Elbise dolabı
- Makyaj Masası
- Klima
- 1 Tek Kişilik Yatak
- 1 Çift Kişilik Yatak
- 1 Banyo/WC
- 1 TV
- 2 Komodin
- Elbise dolabı
- Makyaj Masası
- Klima
- Yüzme HavuzuÖzel
- Havuz TipiDikdörtgen
- KorunaklıEvet
- Havuz Boyu3,50 m
- Havuz Derinliği1,50 m
- Havuz Uzunluğu8,00 m
- 16 Eylül 2023 - 30 Eylül 2023Minimum Kiralama : 4 Gece 20.000 TL
- 1 Ekim 2023 - 15 Ekim 2023Minimum Kiralama : 4 Gece 15.000 TL
- 16 Ekim 2023 - 31 Ekim 2023Minimum Kiralama : 4 Gece 13.000 TL
- Elektrik Kullanımı
- Su Kullanımı
- İnternet
- Havuz ve Bahçe Bakımı
- Tüpgaz
- Giriş Temizliği
- Giriş Saati : 16:00Çıkış Saati : 10:00
- Evcil Hayvan Giremez
- Parti Düzenlenemez
- Ek Misafir Kabul Edilmez
- Sigara İçilemez
- Havalimanı130 km
- Plaj12 km
- Market2 km
- Restaurant2 km
- Şehir Merkezi10 km
- Henüz Hiç Yorum Yapılmamış
Sizin için özenle seçtiğimiz tatil villaları
- KİŞİ SAYISI4
- YATAK ODASI2
- BANYO2